Топ теми:

У Стрию відбулася зустріч з сім’ями загиблих Героїв

27 Вересня 9:37

На жаль, кількість осиротілих сімей та родин Героїв у нашій громаді зростає. Ми підтримуємо рідних під час організації прощання, створюємо заходи для збереження пам’яті про воїнів, на місцевому рівні фінансуємо різні програми підтримки членів сімей полеглих Героїв. Однак, завжди залишаються питання, які болять рідних.
Вчора у Народному домі Стрия відбулася загальна зустріч представників Стрийської міської ради, Стрийської РВА, Львівської ОВА, управління соціального захисту, Координаційного центру тощо з сім’ями загиблих, полонених та зниклих безвісти захисників. Понад дві години питань та відповідей.
З наболілого — просимо дослухатися мешканців громади. Їхні сини, чоловіки та батьки залишили все і пішли воювати. За нас з вами віддали життя. Ці родини досі не знімають з голови чорних хусток, їх багато. І вся ця музика та веселощі, що лунають із закладів харчування та дозвілля, дуже ранять рідних. Просимо підприємців та мешканців, яких не зачепила війна, дослухатись до болю тих, що втратили найрідніших.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту