Топ теми:

Старша профільна школа: зміни на часі?

21 Вересня 13:16

Сьогодні, 21 вересня, Львівське регіональне відділення Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад провело форум «Старша профільна школа: зміни на часі?», участь у якому взяла начальник управління освіти Стрийської міської ради Лідія Стасенко.
У своєму вітальному слові начальник ЛОВА Максим Козицький наголосив на важливості якісної освіти, кардинальних змінах у звичних підходах до здобуття повної загальної середньої освіти й організації освітнього процесу в старшій школі.
Олег Фасоля, експерт шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» Salar International, говорив про реформування старшої школи, оновлення нормативної бази, фінансування, узгодженість дій органів державної та місцевої влади. Учасники заходу взяли активну участь в інтерактивній лекції «Чому старша школа в Україні потребує змін?». Працюючи в групах, визначили індикатори ефективності діяльності старшої школи.
Ця зустріч була важливим кроком у напрямку вдосконалення профільних ліцеїв і забезпечення якісної освіти для молодого покоління, готового до майбутніх викликів і можливостей.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту