Топ теми:

Повідомлення про проведення обговорення та розгляд містобудівної документації: «Детальний план території з метою визначення параметрів вул.Поповича в с.Олексичі Стрийського району Львівської області»

11 Серпня 10:14

З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації проводиться обговорення та розгляд містобудівної документації: «Детальний план території з метою визначення параметрів вул.Поповича в с.Олексичі Стрийського району Львівської області».
Замовник містобудівної документації: виконавчий комітет Стрийської міської ради.
Розробник містобудівної документації (детального плану території) ФОП Лопушанський М.Р.
Підстава для розроблення: рішення сесії Стрийської міської ради Львівської області від 25 травня 2023 року № 1825.
З проектом детального плану території, техніко-економічними показниками, пояснювальними записками, та іншими розділами можна ознайомитись на офіційному сайті Стрийської міської ради: wwwstryi-rada.gov.ua та у приміщенні Дашавського старостинського округу, з 12.08.2023 року по 12.09.2023 року в робочі дні з 09.00 до 17.00 год.
Відповідальний за організацію розгляду пропозицій : староста сіл –Сорока Ярослав Миколайович.
Пропозиції надаються особисто або через уповноваженого представника в Дашавськийстаростинський округ з 12.08.2023 року по 12.09.2023 року.
Пропозиції (зауваження) надаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища,ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису, від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника на електронну пошту: stryimvk@ukr.net.
Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог законодавства,будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції подані після встановленого строку, не розглядаються.
Громадські слухання щодо проєкту містобудівної документації відбудуться 05.09.2023 року о 17.00 годині за адресою: с.Олексичі, вул.І.Франка, 85 (приміщення Народного Дому) Стрийського району Львівської області.

2_ДПТ вул Поповича арк 3

МІСЬВИКОНКОМ

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту