Топ теми:

П О В І Д О М Л Е Н Н Я Товариства з обмеженою відповідальністю «Грінера Стрий» про намір внесення змін до інвестиційної програми на 2024 рік

5 Вересня 12:00

Кабінет Міністрів України, постановою від 08.09.2023 №800 затвердив Порядок розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері управління побутовими відходами (далі – Порядок №800).
Відповідно до п.2 розділу ІІІ Порядку №800 передбачено, що суб’єкт господарювання звертається до уповноваженого органу, повноваження якого поширюються на територію, на якій здійснюється діяльність суб’єкта господарювання, із заявою щодо погодження інвестиційної програми структурними підрозділами уповноваженого органу з питань житлово-комунального господарства та з економічних питань та подальшого затвердження цієї програми.
На підставі описаного вище, рішенням виконавчого комітету Стрийської міської ради Львівської області від 18.01.2024 №24 погоджено інвестиційну програму Товариства з обмеженою відповідальністю «Грінера Стрий» на 2024 рік.
Водночас, Порядком №800 передбачено, що у разі виникнення потреби у внесенні змін щодо вартості робіт, закупівлі обладнання, матеріалів більше 5 відсотків від зафіксованої в інвестиційній програмі, щодо запланованих заходів, способу виконання заходів інвестиційної програми у зв’язку з непередбачуваними обставинами, суб’єкт господарювання зобов’язаний протягом планованого періоду звернутися до уповноваженого органу з пропозицією щодо внесення змін до інвестиційної програми, надавши відповідні обґрунтування. Слід вказати, що у ТОВ «Грінера Стрий» виникла така потреба щодо внесення змін до інвестиційної програми у зв’язку із коригуванням вартості робіт та обладнання. Водночас інформуємо, що загальна сума інвестиційної програми залишається незмінною.
З більш детальною інформацією можна ознайомитись за адресою:
Львівська обл., м. Стрий, вул. Б. Хмельницького, 32А.
Пропозиції та зауваження щодо проекту інвестиційної програми просимо подавати у письмовому вигляді протягом 14 календарних днів з дня опублікування цього повідомлення на офіційному сайті Стрийської міської ради Львівської області за адресою: 82402, Львівська область, м. Стрий, вул. Б. Хмельницького, 32А або на електронну пошту ТОВ «Грінера Стрий»: greenera.strij@gmail.com.

 

Інвестиційна програма із змінами

 

 

З повагою
директор ТОВ «Грінера Стрий»                                                                            Богдан Михалусь

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту