Топ теми:

Повідомлення про проведення повторних громадських слухань щодо проєкту містобудівної документації “Детальний план території з метою облаштування бази спортивно-патріотичного виховання за межами населеного пункту с. Угерсько Стрийського району Львівської області” 02 жовтня 2024 року об 19.00 год за адресою: Стрийський р-н, с.Угерсько, вул.Франка, 37-А, адмінбудівля старостинського округу

27 Вересня 12:08

Виконавчий комітет Стрийської міської ради повідомляє про проведення повторних громадських слухань щодо проєкту містобудівної документації “Детальний план території з метою облаштування бази спортивно-патріотичного виховання за межами населеного пункту с. Угерсько Стрийського району Львівської області” 02 жовтня 2024 року об 19.00 год за адресою: Стрийський р-н, с.Угерсько, вул.Франка, 37-А, адмінбудівля старостинського округу.
Із проектом містобудівної документації та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись в Угерському старостинському окрузі та на вебсайті https://stryi-rada.gov.ua/.

Детальний план території

 

МІСЬКВИКОНКОМ

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту