Топ теми:

Повідомлення про оприлюднення проєкту містобудівної документації “Детальний план території з метою розміщення кладовища по вул. Лесі Українки в с.Голобутів Стрийського району Львівської області”

26 Червня 10:13

Виконавчий комітет Стрийської міської ради повідомляє про оприлюднення проєкту містобудівної документації “Детальний план території з метою розміщення кладовища по вул. Лесі Українки в с.Голобутів Стрийського району Львівської області”.
З 29 червня 2024 по 29 липня 2024 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вказаної містобудівної документації.
Підстава розроблення – рішення сесії Стрийської міської ради від 26.10.2023 року №2116.
Замовник містобудівної документації – виконавчий комітет Стрийської міської ради.
Розробник проекту містобудівної документації – ТзОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація».
Із проектом містобудівної документації та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись в управлінні містобудування та архітектури з 29 червня 2024 по 29 липня 2024 року (в робочі дні) та на вебсайті https://stryi-rada.gov.ua/.
Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – староста Нежухівського старостинського округу М.Яхван .
Письмові зауваження та пропозиції можна подавати до 29 липня 2024 року включно до виконавчого комітету Стрийської міської ради. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.
Громадські слухання проєкту містобудівної документації відбудуться 25 липня 2024 року о 10.00 год за адресою: Народний дім с.Голобутів.
Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

ДПТ_Голобутів_кладовище_СЕО

ДПТ_Голобутів_кладовище_compressed (1)

 

 

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту