Топ теми:

ПОРЯДОК ДЕННИЙ засідання ХLчергової сесії VIII демократичного скликання Стрийської міської ради Львівської області 28вересня 2023 року о 10:00 год.

26 Вересня 15:45

ПОРЯДОК ДЕННИЙ                                

засідання ХLчергової сесії VIII демократичного скликання

Стрийської міської ради Львівської області

28вересня 2023 рокуо 10:00 год.,

сесійна зала управліннякультури, молоді та спорту (вул. Є. Коновальця, 4).

 

  1. Розгляд депутатських звернень.

Доповідає: секретар ради Мар’ян Володимирович Берник.

  1. Про внесення змін до показників бюджету Стрийської міської територіальної громади на 2023 рік.

Доповідає: начальниця фінансового управління Лариса Богданівна Коваль.

  1. Про затвердження змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Стрийської міської територіальної громади на 2023 рік.
  2. Про затвердження змін до Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік.

Доповідає: начальниця відділу економічного розвитку та стратегічного планування Галина Миронівна Калинович.

  1. Про затвердження Програми «Встановлення та облаштування дитячих майданчиків у Стрийській міській територіальній громаді на 2023-2027 роки».
  2. Про внесення змін до Програми фінансового забезпечення представницьких витрат та інших видатків, пов’язаних із діяльністю Стрийської міської ради, на 2021-2025 роки.

Доповідає: заступник міського голови Андрій Васильович Стасів.

  1. Про затвердження Програми поліпшення сервісу обслуговуванняплатників податків Стрийської міської територіальної громади на 2023 рік.

Доповідає: уповноважена особа  ГУ ДПС у Львівській області Іван Михайлович Мартинів.

  1. Про затвердження Програми забезпечення ефективної діяльності Стрийського РТЦК та СП у Львівській області на 2023 рік.

Доповідає: головний спеціаліст (юрист) Стрийського РТЦК та СП Руслан Іванович Мерчук.

  1. Про затвердження  Програми «Покращення матеріально-технічної бази Харківського національного університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба на 2023рік.

Доповідає: начальник факультету зенітних ракетних військ Харківського університету Повітряних Сил полковник Олександр Анатолійович Резніченко.

  1. Про створення Комунальної установи Стрийської міської ради «Будинок воїна».
  2. Про затвердження передавального акту Стрийського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), який реорганізується шляхом приєднання до Стрийського міського центру надання соціальних послуг.
  3. Про затвердження структури Стрийського міського центру надання соціальних послуг.

Доповідає:  директорка центру надання соціальних послуг Олександра Ігорівна Дум’як.

  1. Про затвердження Програми «Фінансова підтримка Федерації боксу міста Стрий на 2023 рік».
  2. Про внесення змін до Програми «Надання підтримки внутрішньо переміщеним особам та/або евакуйованим особам у зв’язку із введенням воєнного стану, які проживають у закладах культури» на 2023 р.
  3. Про вивішування Державного прапора України на території Стрийської міської територіальної громади.
  4. Про затвердження Примірного Статуту мистецьких шкіл, що знаходяться на території Стрийської міської територіальної громади.
  5. Про затвердження Положення про конкурс на посаду директора мистецької школи, що знаходиться на території Стрийської міської територіальної громади.

Доповідає: заступниця начальниці управління культури, молоді та спорту Юлія Михайлівна Курилишин.

  1. Про внесеннязмін до Програмивідшкодуваннякоштів за довезенняучнівСтрийськоїміськоїтериторіальноїгромади на приміських маршрутах загальногокористуванняавтомобільним транспортом на 2023 рік.
  2. Про затвердженняпередавального акту КомунальногонекомерційногопідприємстваСтрийськоїміської ради «Стрийська центральна районналікарня», яке припиняється шляхом приєднання до КомунальногонекомерційногопідприємстваСтрийськоїміської ради «Територіальнемедичнеоб’єднання  «Стрийськаміськаоб’єднаналікарня».
  3. Про затвердження Статуту КомунальногонекомерційногопідприємстваСтрийськоїміської ради «Територіальнемедичнеоб’єднання «Стрийськаміськаоб’єднаналікарня» в новійредакції.
  4. Про внесеннязмін до ПрограмирозвиткуКомунальногонекомерційногопідприємства «Центр первинної медико-санітарноїдопомоги м. Стрия» на 2023 рік.
  5. Про затвердженнязмін до ПрограмирозвиткуКомунальногонекомерційногопідприємства «Стрийський центр первинної медико-санітарноїдопомоги» Стрийськоїміської ради на 2023 рік.

Доповідає: заступниця міського голови Христина Ярославівна Грех.

  1. Про затвердження змін до Програми «Утримання та розвиток доріг та дорожньої інфраструктури на 2023 рік».
  2. Про затвердження змін до Програми «Природоохоронних заходів місцевого значення на 2023 рік».
  3. «Про затвердження Статуту Стрийського міського комбінату комунальних підприємств в новій редакції».
  4. Про прийняття до комунальної власності Стрийської міської ради  об’єктів благоустрою   старостинських округів Стрийської міської територіальної громади та безоплатну передачу їх на баланс Стрийському МККП для утримання та обслуговування.
  5. Про внесення змін до рішення сесії Стрийської міської ради від 9 вересня 2020 року № 1020 «Про затвердження площ прибирання та косіння об’єктів благоустрою м.Стрия, які перебувають на обслуговуванні Стрийського МККП».
  6. Про надання дозволу Стрийському міському комбінату комунальних підприємств на списання основного засобу (бензоріза).
  7. Про надання згоди на передачу автопідйомника ричажно-телескопічного АТ-24/8 на шасі DAYUN CGC1060.
  8. Про затвердження рішення виконавчого комітету від 01.09.2023 р. № 336, прийнятого у міжсесійний період.

Доповідає: начальник управління ЖКГ Ігор Ярославович Пастущин.

  1. Про внесення змін у додаток 1 та 2 до рішення № 329 від 29.04.2021 року «Про затвердження Переліків першого та другого типів об’єктів оренди комунальної власності Стрийської міської ради».
  2. Про внесення змін до рішення №1817 від 25 травня 2023 року «Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Стрийської міської ради».

Доповідає: начальник управління комунальним майном Василь Михайлович

Зубрицький.

  1. Про внесення змін до Програми «Розвиток доріг та дорожньої інфраструктури на 2023 рік».
  2. Про внесення змін до Програми «Утримання окремих об’єктів благоустрою на 2023 рік».
  3. Про внесення змін до Програми «Водопровідно-каналізаційне господарство на 2023 рік».
  4. Про внесення змін до «Програми про співфінансування реконструкції, реставрації, проведення капітальних ремонтів, технічного переоснащення спільного майна у багатоквартирних будинках на 2023 рік».
  5. Про внесення змін до Програми “Виконання інших заходів, пов’язаних з економічною діяльністю на 2023 рік”.

Доповідає: начальник відділу капітального будівництва Стрийської міської ради Іван Петрович Лебідь.

  1. Про внесення змін в Програму «Охорона та збереження об’єктів культурної спадщини Стрийської територіальної громади на 2023 рік».
  2. Про внесення змін в Програму«Регулювання містобудівної діяльностінаселених пунктів Стрийськоїтериторіальної громади на 2021-2025 роки».
  3. Про затвердження містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану с. Братківці Стрийського району Львівської області».
  4. Про розроблення містобудівної документації «Внесення змін у генеральний план с. П’ятничани Стрийського району Львівської області».
  5. Про затвердження детального плану території існуючого стадіону по вул. Шевченка в с. Олексичі Стрийського району Львівської області.
  6. Про затвердження детального плану території з метою визначення параметрів вул. Поповича в с. Олексичі Стрийського району Львівської області.
  7. Про затвердження детального плану території з метою розміщення об’єкту торгівлі та побутового обслуговування населення по вул. Котляревського, 64 в м. Стрий Львівської області.
  8. Про затвердження детального плану території обмеженої вул. Коссака, вул. Львівською, вул. Січових Стрільців в м.Стрий Львівської області.
  9. Про затвердження детального плану території з метою впорядкування території житлової забудови та об’єктів транспортної інфраструктури по вул. Новаківського (на ділянці від вул. Ленкавського до вул. Коссака) в м. Стрий Львівської області.
  10. Про затвердження детального плану території в районі вул. Ленкавського, вул. Сковороди в м. Стрий Львівської області.
  11. Про надання дозволу на розроблення детального плану території з метою формування земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного житлового будинку ЖБК «Райдуга» по вул. Коссака, 15 в м. Стрий Львівської області.
  12. Про надання дозволу на розроблення детального плану територіїФермерського господарства «Чемпіон-плюс» по вул. І. Франка, 161 в с. Сихів Стрийського району Львівської області.

Доповідає: начальник управління містобудування та архітектури Орест

Станіславович Телішевський.

  1. Про продаж у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення під об’єктами нерухомого майна на території Стрийської міської ради.
  2. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу прав на них на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та надання дозволу на виготовлення відповідних документацій на земельні ділянки на території Стрийської міської ради.
  3. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу їх у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та надання дозволу на виготовлення відповідної документації на земельні ділянки на території Стрийської міської ради.
  4. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення під об’єктами нерухомого майна на території Стрийської міської ради.
  5. Про надання згоди на встановлення земельного сервітуту на земельну ділянку комунальної власності на території Стрийської міської ради.
  6. Про надання згоди на передачу в суборенду, без зміни цільового призначення, земельної ділянки комунальної власності на території Стрийської міської ради.
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення на території Стрийської міської ради.
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, в тому числі по зміні цільового призначення, технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у користування (оренду) на території Стрийської міської ради.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, в тому числі із зміною цільового призначення, технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі їх в користування (оренду), постійне користування на території Стрийської міської ради.
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки в постійне користування на території Стрийської міської ради.
  11. Про затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу їм земельних ділянок у власність на території Стрийської міської ради.
  12. Про затвердження технічних документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу їх у користування (оренду) на території Стрийської міської ради.
  13. Про оформлення громадянами права власності на земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Стрийської міської ради.
  14. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Стрийської міської ради.
  15. Про передачу громадянам у власність земельних ділянок на території Стрийської міської ради.
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Стрийської міської ради.
  17. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою на території Стрийської міської ради.
  18. Про припинення права користування земельною ділянкою та припинення дії договору оренди земельної ділянки на території Стрийської міської ради.
  19. Про внесення змін у рішення сесії по земельних питаннях.
  20. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Стрийської міської ради.

Доповідає:  начальник  відділу земельних ресурсів Роман Михайлович Ярич.

  1. «Про внесення змін до Цільової програми «Матеріально-технічного забезпечення військової частини(…) на 2023 рік».
  2. Про затвердження змін до Програми «Матеріально-технічне забезпечення підрозділів(…)» на 2023 рік.

Доповідає: заступник міського голови Андрій Васильович Стасів.

  1. Про внесення змін до Програми «Забезпечення охорони громадського порядку та профілактики злочинності у місті Стрий та Стрийському районі на 2023 рік».

Доповідає: начальник Стрийського РУП ГУНП у Львівській області підполковник поліції Андрій Богданович Коцур.

  1. Різне.

 

 

Секретар ради                                                                        Мар’ян БЕРНИК

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту