Топ теми:

У Стрию з’явилася нова вулиця та два мурали

6 Квітня 16:31

Пам’яті Героя. Сьогодні у Стрию, за ініціативи ГО «Стрийська сотня Січові Стрільці», урочисто відкрили мурали присвячені Захиснику, заступнику командира 2 штурмової роти батальйону «Карпатська Січ ім.Олега Куцина», стриянину Назару Підковичу «Кабану». Один зі стінописів розміщений на вул.Шевченка, інший – на будинку, де проживав Герой, на вул. І.Виговського.
На цьому ж будинку сестра Іванна разом зі своїми дітьми Ніною та Артуром відкрили меморіальну дошку. Вшанувати пам’ять бійця сотні «Білі Демони» прийшли рідні, побратими, друзі, волонтери, отці, сусіди та представники влади.
Перший заступник міського голови Микола Дмитришин зачитав рішення про найменування вулиці розміщену від вул.І.Виговського до вул.Харкова іменем лейтенанта Назара Підковича.
Також подякував захисникам за мужність та відвагу в боротьбі з окупантом та прочитав вірш-присвяту, яку написав працівник Стрийської міської ради Ігор Борщик. Спогадами про Захисника та останній бій Назара поділилися побратими Богдан Місяць та Олександр Будько. Вічна пам’ять та слава Герою!
«Я знав за кого борюсь! Я знав за що загину».
Назар Підкович

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту