Топ теми:

У Стрию завершила роботу Школа підприємництва

8 Липня 15:36

У Стрию завершила роботу Школа підприємництва за підтримки Жіночої Ділової Палати України, Львівської торгово-промислової палати та Danish Refugee Council.

 

Протягом трьох місяців 49 підприємців нашої громади пройшли навчання, яке включало тренінги, сесії, практичні заняття, ділові зустрічі та інтерактивні лекції. Цей масштабний проєкт об`єднав ВПО, представників релокованих бізнесів, підприємців та тих, хто планує розвивати власну справу. Школа підприємництва висвітлила актуальні теми з маркетингу, податкової політики, юриспруденції, фінансів та грантової програми.

 

Заступник міського голови Андрій Стасів висловив слова подяки організаторам Школи підприємництва. Зокрема Президентці Жіночої Ділової Палати України Наталії Карпенчук – Конопацькій та бізнес-тренерці Юлії Юдіній за те, що обрали наше місто для навчання та створення нових передумов для ведення бізнесу в громаді.

 

По завершенню учасники отримали сертифікати про успішно завершення курсу та можливість отримати грантові кошти на реалізацію власної справи.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту