Топ теми:

У Стрию відзначили День молоді

12 Серпня 8:50

Аж під вечір хочемо привітати нашу дорогу молодь із Міжнародним днем молоді. На жаль, на сучасне покоління випала доля боротьби. Хтось із них вже у війську пізнає життя, а хтось ще навіть не повнолітній, крадькома шукає моменти безтурботності, але в одну мить виструнчується, коли лунає гімн України. А ще тисячі молодих українців вже назавжди у пам’яті, як Герої, що віддали життя за Батьківщину.
Інколи здається, що справедливості нема… Але кожний новий світанок дає надію.
Новостворена Молодіжна рада виграла молодіжний грант і зініціювала захід для самих себе. Ми підтримали. Діти провели інтелектуальну гру, на яку прийшли в образах казкових героїв. Плели маскувальну сітку для військових, збирали благодійні кошти (до речі, зібрали з “кишенькових” 15 тис. грн на потреби військовослужбовців), міцно тримали руку біля серця, коли їм розповідали про загиблих воїнів, не зронили і слова, коли безжально відбивали “хвилину мовчання”. Покоління дорослих може і не знає таких артистів, але Сергій Лазановський та 7TEEN`S Band`s — молоді люди, які співали про війну чесно. І наші діти, і наша молодь їм підспівували. Мильні бульбашки на завершення дня стали усмішкою для наших дітей.
Дякуємо вам, наша дорога молоде, за розуміння. І вибачте, що дорослішаєте не по роках.
Вічна пам’ять Героям, що вже назавжди з Богом! І нехай наша молодь стане творцем миру, щоб наші діти стали творцями могутньої України!

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту