Топ теми:

Сьогодні з нагоди Дня рятівника відбувся урочистий захід

15 Вересня 17:20

Сьогодні з нагоди Дня рятівника, яке щорічно в Україні відзначають 17 вересня, на території Стрийського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області відбувся урочистий захід. З цієї нагоди привітати мужніх та відважних завітав міський голова Олег Канівець та перший заступник Микола Дмитришин. Голова привітав та подякував рятівникам за віддану службу і готовність допомагати громаді в будь-який час доби: «Сьогодні ви є на передовій безпекового фронту, як на мирній території, так і на військовій. Ваше гасло «Запобігти! Допомогти! Врятувати!» якнайкраще демонструє ціль вашої служби». Також вручив грамоти та солодкий подарунок.
За плідну співпрацю між Стрийською міською радою та Стрийським управлінням ДСНС міський голова Олег Канівець отримав подяку від ГУ ДСНС у Львівській області.
До слова, на захисті безпеки життєдіяльності населення Стрийського району повсякденно стоять рятівники Стрийського районного управління державної служби з надзвичайних ситуацій, а це дев’ять пожежно-рятувальних підрозділів. Від початку 2023 року 6-им Державним пожежно-рятувальним загоном здійснено 326 виїздів на ліквідацію надзвичайних ситуацій, пожеж та дорожньо-транспортних пригод. За цей період надзвичайники врятували 35 людей, 122 будівлі та 14 автомобільної техніки

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту