Топ теми:

Стрийська міська рада подала заявку на участь у конкурсі «Громада на всі 100»

28 Вересня 22:39

В Україні стартував конкурс «Громада на всі 100», який надає можливість виграти матеріальну підтримку для реалізації важливих і корисних місцевих ініціатив.

Стрийська міська рада також подала заявку на участь у конкурсі з проектом «МЕТАЛІСТ — будівництво мультифункціонального спортивного майданчика». Цей проект частково був реалізований у 2023 році. У районі «Нового світу» завдяки бюджетним коштам вдалося збудувати дитячий та спортивний майданчики. На жаль, через війну реалізацію двох наступних етапів, будівництво мультифункціонального спортивного майданчика та футбольного поля «Металіст», довелося поставити на «паузу». Сподіваємося, що завдяки участі в конкурсі «Громада на всі 100» проект вдасться реалізувати до кінця.

Громада-переможець отримає для реалізації проекту винагороду, вартість якої в гривневому еквіваленті не перевищуватиме 100 000 доларів США у вигляді майна (матеріалів, обладнання, товарів тощо) чи робіт/послуг, які буде придбано й передано програмою USAID «Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності» (DOBRE). Загалом конкурс включає чотири етапи відбору учасників і триватиме до 21 лютого 2025 року.

Посилання на умови конкурсу: https://decentralization.ua/news/18565

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту