Топ теми:

Стартував Національний конкурс “Благодійна Україна”

26 Лютого 11:16

Національний конкурс “Благодійна Україна” – це єдиний діючий загальнонаціональний проект з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійнихта волонтерських ініціатив в українському суспільному просторі. Конкурс є знаковою подією у благодійному житті нашої країни. За його підсумком кращих доброчинців: благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективнішідоброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою “Ангелом добра”.

До Наглядової ради конкурсу входять громадські діячі, депутати Верховної ради України, представники культури, освіти, бізнесу, волонтери та ЗМІ. Головою Наглядової ради Конкурсу є Анжеліка Рудницька (співачка, мисткиня, волонтерка і громадська діячка). Головою Національної експертної ради є Марина Криса, Президент Всеукраїнського благодійного фонду “Приятелі дітей”.

У конкурсі можуть брати участь юридичні та фізичні особи: бізнесові структури, благодійні та громадські фонди та організації, волонтери, громадські діячі та благодійники (бізнес та приватні особи), які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2023 року (УЧАСТЬ У КОНКУРСІ БЕЗКОШТОВНА). Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі волонтери/благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій, які можуть виступати в якості заявників), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

ТЕРМІНИ: Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі “Благодійна Україна-2023” – “Благодійність на захисті України” – 30 квітня 2024 року (включно).

Додаткову інформацію про конкурс при потребі можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org. Електронна пошта: konkurs@blagoukraine.org. Фейсбук-сторінка конкурсу “Благодійна Україна” – https://www.facebook.com/Blagodijna Ukraina

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту