Топ теми:

ПОРЯДОК ДЕННИЙ засідання ХLVІ чергової сесії VIII демократичного скликання Стрийської міської ради Львівської області

28 Лютого 15:08

ПОРЯДОК ДЕННИЙ
засідання ХLVІ чергової сесії VIII демократичного скликання
Стрийської міської ради Львівської області
29 лютого 2024 року о 10:00 год.,
сесійна зала управління культури, молоді та спорту (вул. Є. Коновальця, 4).

1.Розгляд депутатських звернень.
Доповідає: секретар ради Мар’ян Володимирович Берник.

2.Про внесення змін до показників бюджету Стрийської міської територіальної громади на 2024 рік.
Доповідає: начальниця фінансового управління Лариса Богданівна Коваль.

3.Про затвердження змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Стрийської міської територіальної громади на 2024 рік.
4.Про виконання Програми «Матеріально- технічне забезпечення військової частини ….. на 2023 рік».
5.Про виконання Програми «Матеріально-технічне забезпечення підрозділів територіальної оборони на 2023 рік».
6.Про затвердження змін до Програми «Матеріально-технічне забезпечення підрозділів територіальної оборони» на 2024 рік.
7.Про затвердження Програми матеріально-технічне забезпечення військової частини …… на 2024 рік.
8.Про внесення змін у Програму розвитку туризму та промоції Стрийської міської територіальної громади на 2021-2025 роки та затвердження у новій редакції.
Доповідає: заступник міського голови Андрій Васильович Стасів.

9.Про внесення змін у додаток до рішення № 5 від 3 грудня 2020 р. «Про внесення змін до структури апарату Стрийської міської ради та її виконавчих органах» зі змінами.
10.Про комісію з розгляду скарг при Стрийській міській раді.
Доповідає: керуюча справами міськвиконкому Оксана Миронівна Затварницька.

11. Про внесення змін в Регламент центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Стрийської міської ради Львівської області.
12. Про внесення змін в рішення сесії Стрийської міської ради № 348 від 18.06.2013 р. «Про створення Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Стрийської міської ради».
13. Про затвердження Положення про центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Стрийської міської ради Львівської області (Дія.Центр).
Доповідає: керівниця ЦНАП Наталія Михайлівна Луньова.

14.Про виконання Програми сприяння матеріально-технічному забезпеченню 6-му Державному пожежно-рятувальному загону ГУ ДСНС України у Львівській області за 2023 рік.
Доповідає: начальник Стрийського районного управління головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області полковник служби цивільного захисту Андрій Михайлович П’ясецький.

15.Про виконання Програми «Покращення Матеріально-технічної бази Харківського національного університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба» за 2023 рік.
Доповідає: начальник факультету зенітних ракетних військ Харківського
університету Повітряних Сил полковник Олександр Анатолійович Резніченко.

16.Про виконання Програми «Забезпечення охорони громадського  порядку та профілактики злочинності в місті Стрий та Стрийському районі» за 2023 рік.
Доповідає: начальник Стрийського РУП ГУНП у Львівській області Андрій Богданович Коцур.

17.Про затвердження змін до Програми розвитку Комунального некомерційного підприємства Стрийської міської ради «Територіальне медичне об’єднання «Стрийська міська об’єднана лікарня» на 2024 рік.
18.Про затвердження змін до Програми розвитку Комунального некомерційного підприємства «Стрийський центр первинної медико-санітарної допомоги» Стрийської міської ради на 2024 рік.
19.Про внесення змін до Комплексної Програми «Підтримка учасників АТО (ООС), Захисників та Захисниць України та членів їх сімей» на 2024 рік.
20. Про внесення змін до Порядку надання одноразової матеріальної (фінансової) допомоги мешканцям Стрийської міської територіальної громади.
Доповідає: заступниця міського голови Христина Ярославівна Грех.

21.Про затвердження Програми «Фінансова підтримка релігійних громад Стрийської ТГ» на 2024 рік.
22. Про затвердження Програми «Підтримка видавництва книг, інформаційних видань, брошур» на 2024 рік.
23. Про затвердження Програми «Фінансова підтримка Молодіжної громадської організації «Станція Стрий Пласту – Національної Скаутської організації України» у Стрийській міській територіальній громаді на 2024 рік».
24.Про затвердження Програми «Енергозбереження, енергоефективності та підготовки до опалювального сезону установ Управління культури, молоді та спорту на 2024-2026 роки».
Доповідає: начальниця управління культури, молоді та спорту Ірина Ярославівна Пукас.

25.Про виконання Міської цільової Програми «Надання підтримки внутрішньо переміщеним та/або евакуйованим особам у зв’язку із введенням воєнного стану на 2023 рік».
26.Про виконання Міської Програми відшкодування коштів за довезення учнів Стрийської територіальної громади на приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом за 2023 рік.
27.Про затвердження Програми відшкодування коштів за підвезення учнів Стрийської міської територіальної громади на приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом на 2024 рік.
28.Про виконання Міської цільової Програми розвитку КЗ ПО «Академія футболу «Скала 1911» (Стрий)» за 2023 рік.
29.Про виконання Програми «Шкільний автобус» Стрийської територіальної громади на 2021-2025 роки» за 2023 рік.
30.Про внесення змін в структуру та штатну чисельність працівників Стрийського міжшкільного ресурсного центру.
31.Про внесення змін в штатний розпис Дитячо-юнацької спортивної школи Стрийської міської ради Стрийського району Львівської області.
32.Про затвердження місцевої цільової Програми «Модернізація газового господарства закладів освіти Стрийської міської ради на 2024 -2028 роки».
Доповідає: заступниця міського голови Христина Ярославівна Грех.

33.Про виконання «Цільової програми проведення громадських робіт Стрийської міської територіальної громади на 2022-2023 роки» за 2023 рік.
34.Про затвердження Цільової програми організації та проведення громадських робіт Стрийської міської територіальної громади на 2024-2025 роки.
Доповідає: в.о. директора Стрийської філії Львівського обласного центру зайнятості Романа Любомирівна Вишньовська.

35.Про виконання Програми «Утримання та розвиток доріг та дорожньої інфраструктури на 2023 рік».
36.Про виконання «Програми сприяння виконанню рішень судів і інших виконавчих документів та сплати судового збору на 2023 рік».
37.Про виконання Програми «Природоохоронних заходів міського значення на 2023 рік».
38.Про виконання Програми «Забезпечення надійної та безперебійної експлуатації ліфтів житлового фонду м. Стрия на 2023 рік».
39.Про виконання Програми «Заходи та роботи з територіальної оборони на території Стрийської територіальної громади на 2023 рік».
40.Про виконання Програми «Енергозбереження для населення на 2023 рік».
41.Про виконання Програми «Про демонтаж пам’ятників, що символізують агресивний мілітаризм радянської епохи на території Стрийської територіальної громади на 2023 рік».
42.Про виконання Програми часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб співвласників багатоквартирних будинків Стрийської міської територіальної громади за 2023 рік.
43.Про виконання Програми «Фінансової підтримки міських комунальних підприємств та здійснення внесків до їх статутних фондів на 2023р.».
44.Про виконання Програми «Встановлення системи відео спостереження для охорони громадського порядку та безпеки на 2023 рік».
45.Про виконання «Програми благоустрою на 2023 рік».
46.Про виконання Програми «Утримання водопровідно-каналізаційного господарства на 2023 рік».
47.Про затвердження змін до «Програми благоустрою на 2024 рік».
48.Про затвердження змін до Програми «Встановлення системи відео спостереження для охорони громадського порядку та безпеки на 2024 рік».
49.Про затвердження змін до «Програми фінансової підтримки міських комунальних підприємств та здійснення внесків до їх статутних фондів на 2024 рік».
50.Про затвердження змін до Програми «Утримання та розвиток доріг та дорожньої інфраструктури на 2024 рік».
51.Про внесення змін до Програми відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на міських та приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом на 2024 рік.
Доповідає: начальник управління ЖКГ Ігор Ярославович Пастущин.

52.Про намір передачі в оренду вбудованих нежитлових приміщень, що належать до комунальної власності Стрийської міської ради, які включені до переліку другого типу (без проведення аукціону).
53.Про передачу комунального майна.
54.Про внесення змін до рішення № 1817 від 25 травня 2023 року «Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Стрийської міської ради».
55.Про затвердження змін у Програму утримання об’єктів та майна комунальної власності Стрийської міської ради на 2024 рік.
Доповідає: начальник управління комунальним майном Василь Михайлович Зубрицький.

56.Про затвердження Програми «Утримання окремих об’єктів благоустрою на 2024 рік».
57. Про затвердження Програми «Виконання інших заходів, пов’язаних з економічною діяльністю на 2024 рік».
58. Про затвердження Програми «Інші заходи щодо соціально-економічного розвитку Стрийської міської територіальної громади на 2024 рік».
59. Про затвердження Програми «Охорона навколишнього природного середовища на 2024 рік».
60. Про затвердження «Програми про співфінансування реконструкції, реставрації, проведення капітальних ремонтів, технічного переоснащення спільного майна у багатоквартирних будинках на 2024 рік».
61. Про затвердження Програми «Водопровідно-каналізаційне господарство на 2024 рік».
62. Про затвердження Програми «Розвиток доріг та дорожньої інфраструктури на 2024 рік».
Доповідає: начальник відділу капітального будівництва Стрийської міської ради Іван Петрович Лебідь.

63. Про виконання «Програми моніторингу, локалізації та контролювання чисельності чужорідних (інвазивних) видів рослин на території Стрийської міської територіальної громади на період 2022-2025 років» за 2023 рік.
64.Про виконання «Програми догляду за внутрішньогосподарською інженерною інфраструктурою меліоративних систем Стрийської міської територіальної громади на 2022-25 роки» за 2023 рік.
Доповідає: начальник відділу промисловості, аграрної політики та підприємництва
Василь Ярославович Лесів.

65.Про внесення змін в Програму «Регулювання містобудівної діяльності населених пунктів Стрийської територіальної громади на 2021-2025 роки».
66.Про затвердження Програми «Охорона та збереження об’єктів культурної спадщини Стрийської міської територіальної громади на 2024 рік».
67.Про розроблення містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану с. Добряни Стрийського району Львівської області».
68.Про розроблення містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану с. Добрівляни Стрийського району Львівської області».
69.Про затвердження рішення виконавчого комітету міської ради.
Доповідає: начальник управління містобудування та архітектури Орест
Станіславович Телішевський.

70. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки лоту для продажу його у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та надання дозволу на виготовлення відповідної документації із землеустрою на земельну ділянку на території Стрийської міської ради.
71. Про продаж у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення під об’єктами нерухомого майна на території Стрийської міської ради.
72. Про надання згоди на встановлення земельного сервітуту на земельну ділянку комунальної власності та виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту на території Стрийської міської ради.
73. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення під об’єктами нерухомого майна на території Стрийської міської ради.
74. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Стрийської міської ради.
75. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Стрийської міської ради.
76.Про припинення права постійного користування земельною ділянкою на території Стрийської міської ради.
77.Про надання згоди на поділ земельної ділянки, розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності на території Стрийської міської ради.
78. Про затвердження громадянам проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу їм земельних ділянок у власність на території Стрийської міської ради.
79. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою оформлення права комунальної власності на неї на території Стрийської міської ради.
80. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення на території Стрийської міської ради.
81. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у користування (оренду) на території Стрийської міської ради.
82. Про передачу громадянам у власність земельної ділянки на території Стрийської міської ради.
83. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в постійне користування на території Стрийської міської ради.
84. Про внесення змін у рішення сесії по земельних питаннях.
85. Про припинення права користування земельною ділянкою та припинення дії договору оренди земельної ділянки на території Стрийської міської ради.
86.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, в тому числі зі зміною цільового призначення, технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності, технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться на території Стрийської міської ради.
87.Про виконання Програми підготовка земельних ділянок сільськогосподарського та несільськогосподарського призначення комунальної власності для продажу прав на них на земельних торгах у формі електронного аукціону у 2023 році.
88. Про виконання Програми оплата послуг по виготовленню експертних грошових оцінок земельних ділянок у 2023 році.
89. Про виконання Програми проведення заходів із землеустрою у 2023 рік.
Доповідає: заступниця начальника відділу земельних ресурсів Ольга Олександрівна Гуменна.

90.Про затвердження змін до Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік.
Доповідає: заступник міського голови Андрій Васильович Стасів.

91.Різне.

 

Секретар ради                                                                                                                                                                                                                     Мар’ян БЕРНИК

 

 

 

 

 

 

 

 

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту