Топ теми:

Повідомлення про оприлюднення проєкту містобудівної документації “Детальний план території з метою розміщення об’єкта торгівлі по вул. Ф.Колесси в м. Стрий.

21 Червня 10:34

Виконавчий комітет Стрийської міської ради повідомляє про оприлюднення проєкту містобудівної документації “Детальний план території з метою розміщення об’єкта торгівлі по вул. Ф.Колесси, 47 в м. Стрий Львівської області”.

З 22 червня 2024  по 22 липня 2024 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вказаної містобудівної документації.

Підстава розроблення – рішення сесії Стрийської міської ради  від 13.07.2023 року №1914.

Замовник містобудівної документації – виконавчий комітет Стрийської міської ради.

Розробник проекту містобудівної документації – ФОП Сойка Д.О.

Із проектом містобудівної документації та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись в управлінні містобудування та архітектури з 22 червня 2024  по 22 липня 2024 року (в робочі дні) та на вебсайті https://stryi-rada.gov.ua/.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – начальник управління містобудування та архітектури О.Телішевський.

Письмові зауваження та пропозиції можна подавати до 22 липня 2024 року включно до виконавчого комітету Стрийської міської ради. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Громадські слухання проєкту містобудівної документації відбудуться 16 липня 2024 року о 10.00 год за адресою: м. Стрий, вул. Т.Шевченка, 71, каб. №38.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються”

 

ДПТ Солиган з землевпорядною_compressed

Звіт СЕО Стрий Колесси

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту