Топ теми:

Розширено умови надання грантів

27 Червня 10:50

Через портад Дія бажаючі можуть подати заявку на отримання мікрогранту в сумі 75 тисяч гривень.
Зауважимо, що для отримання такої суми гранту обов’язковою є умова після прийняття рішення про надання мікрогранту реєстрації фізичної як ФОП. Умова щодо створення нових робочих місць у цьому випадку не є обов’язковою.
Для учасників програми, які зареєстровані та провадять/планують провадити підприємницьку діяльність у м. Харкові та Харківській області, розмір мікрогранту в сумі до 150 тисяч гривень та 250 тисяч гривень за тих же умов отримання збільшено на 100 відсотків, відповідно заявники зможуть податись на грант у розмірі до 500 тисяч грн.
Обов’язковою умовою отримання коштів у сумі понад 75 тисяч гривень є створення нових робочих місць протягом 6 місяців з дня отримання коштів.
Нагадаємо.
У рамках урядового проекту “єРобота”, Державна служба зайнятості з липня 2022 року здійснює реалізацію програми «Власна справа».
Ця програма передбачає надання українцям мікрогрантів на започаткування або розвиток власного бізнесу в розмірі від 50 до 250 тисяч гривень.
Реалізація програми сприяє зростанню зайнятості, пожвавленню економіки та створенню нових робочих місць.
Кошти гранту можна витратити на придбання чи лізинг обладнання, закупівлю сировини та матеріалів, оренду приміщень тощо.
Повернення грантових коштів здійснюється протягом 3 років від дати отримання шляхом сплати обов’язкових податків та зборів.

 

Стрийська філія Львівського обласного центру зайнятості

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту