Топ теми:

Ринок вакансій у перші дні осені

7 Вересня 8:59

Серед майже 8915 вакансій, якими станом на 04.09.2023 року оперувала Львівська обласна служба зайнятості, у 250 пропозиціях роботи зазначена зарплата, вища за 30 тис. грн. На таку винагороду можуть розраховувати інженер з якості, інженер-механік груповий, інженер-технолог, головний експерт, менеджер (управитель) з постачання, аналітик і фахівець (банківська сфера), головний бухгалтер, директор відділення, юрисконсульт, інженер-механік груповий, представник торговельний тощо.
Заробіток, що стартує від 30 тис. грн, пропонують і представникам робітничих професій, зокрема водіям автотранспортних засобів, електрозварникам ручного зварювання, малярам, мулярам, штукатурам, токарям, укладальникам-пакувальникам, покрівельникам будівельним, операторам верстатів з програмним керуванням, трактористам-машиністам сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, інкасаторам-водіям автотранспортних засобів, монтажникам гіпсокартонних конструкцій, вантажникам і підсобним робітникам.
Найвищі зарплати в області задекларували працедавці Червоноградської територіальної громади. Начальнику (завідувачу) підрозділу вони готові платити 80 тис. грн, інженеру з транспорту – 64 тис. грн, водію автотранспортних засобів (міжнародні перевезення) – 60 тис. грн, агроному – 52 тис. грн.
Найбільше в області бракує швачок (587 вакансій), водіїв автотранспортних засобів (368), кухарів (314), продавців (275), касирів торговельного залу (235) та підсобних робітників (217 вакансій). За сферами діяльності найбільший попит на робочу силу на підприємствах переробної промисловості (23,3% вакансій), закладах сфери торгівлі (15,0%), освітянських установах (12,0%) і транспортній галузі (9,3%).
Загалом у січні-серпні поточного року від майже 5,0 тис. фірм і компаній надійшла інформація про наявність 22,7 тис. вільних робочих місць і вакантних посад. Служба зайнятості допомогла укомплектувати понад 8,0 тис. вакансій.
Консультаційну підтримку з питань працевлаштування чи відкриття власної справи можна отримати за телефоном «гарячої лінії» +380966825183, на офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv або у підрозділах ЛОЦЗ .

 

Стрийська філія Львівського обласного центру зайнятості

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту