Топ теми:

Зарплата від 20 до 60 тисяч гривень: скільки таких вакансій?

15 Травня 15:20

У базі Львівського обласного центру зайнятості станом на 13.05.2024 року налічувалося понад 9 тисяч вільних робочих місць і вакантних посад. Серед них більш як у 1600 вакансіях (17%) вказана заробітна плата, що коливалася від 20 до 60 тис. грн.
Винагороду у розмірі 20 тис. грн роботодавці готові платити агрономам, адміністраторам, арматурникам, бетонярам, бляхарям, бухгалтерам, вантажникам, верстатникам деревообробних верстатів, водіям автотранспортних засобів, газорізальникам, експедиторам, електрогазозварникам, електромонтерам з ремонту та обслуговування електроустаткування, закрійникам, затягувальникам взуття, касирам торговельного залу, продавцям, комплектувальникам, ливарникам, лицювальникам-плиточникам, малярам, мулярам, машиністам колії, операторам верстатів з програмним керуванням, токарям, фрезерувальникам, а також інженерам і лікарям різної спеціалізації.
На 20-25 тис. грн можуть розраховувати касири в банку, волочильники, слюсарі з ремонту рухомого складу, судові експерти, касири-операціоністи, інспектори-контролери, вантажники, менеджери (управителі), плавильники металу та сплавів, швачки, агенти комерційні, водії трамваїв або тролейбусів, інкасатори-водії та укладальники-пакувальники.
Від 25 до 30 тис. грн будуть отримувати жилувальники м’яса та субпродуктів, керуючі магазинами, оператори автоматичних і напівавтоматичних ліній холодноштампувального устаткування, технологи (видавничо-поліграфічне виробництво), чистильники вентиляційних установок, фітнес-тренери, водії навантажувача, гірники з ремонту гірничих виробок, юрисконсульти, дизайнери-виконавці тощо.
Заробіток машиніста гірничих виїмкових машин, інженера (спеціаліста з обслуговування терміналів), фахівця (банківська сфера), головного бухгалтера, монтажника-складальника алюмінієвих і металевих конструкцій коливається у межах 30-40 тис. грн.
Понад 40 тис. грн працедавці пропонують гірникам очисного забою та слюсарям з ремонту колісних транспортних засобів. А фахівці та аналітики банківської сфери, директори відділень можуть претендувати на зарплату в  діапазоні 42-48 тис. грн.
На роботу з найвищою винагородою – 60 тис. грн – запрошують водія автотранспортних засобів, дорожнього робітника та машиніста маркірувальної машини для розмічання автомобільних доріг.
До п’ятірки професій, на представників яких в області найбільший «кадровий голод», входять водії автотранспортних засобів, швачки, кухарі, продавці продовольчих товарів і слюсарі різних напрямів.
Якщо ви шукаєте робот, звертайтеся до підрозділів ЛОЦЗ (контакти – тут ), перегляньте «Єдиний портал вакансій» , ознайомтеся з пропозиціями працевлаштування на вебсторінці Львівського ОЦЗ , профілі «Львівський обласний центр зайнятості.» у соціальній мережі «Фейсбук»  та телеграм-каналі ДЦЗ «Робота зараз: Державна служба зайнятості» .

Стрийська філія Львівського обласного центру

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту