Топ теми:

Оголошення про початок прийому документів на міські премії

14 Червня 13:41

Відповідно до Положень про міську премію імені Євгена Олесницького, про міську музичну премію імені Остапа Нижанківського, про міську літературну премію імені Олекси Бобикевича, про міську художню премію імені Петра Обаля, документи на здобуття Премій подавати у відділ з питань культури,національностей та релігій Управління культури, молоді та спорту Стрийської міської ради за адресою м.Стрий, вул.Коновальця, 4 каб.№3 з 17.06. 2024 до 12.07.2024 року.

 

Перелік документів:

 

«Міська премія імені Євгена Олесницького»

 

– клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою реалізованого проекту та діяльності претендента;

– документи та світлини, що свідчать про результат реалізованого проекту, матеріали ЗМІ;

– копії паспорта (довідка про фактичне місце проживання) та ідентифікаційного номера претендента, довідка за місцем праці.

 

«Міська музична премія  імені Остапа Нижанківського»

 

– клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою музичного твору та його автора (колективу авторів), досягнення в сфері музичної педагогіки, культурно-просвітницької роботи та концертної діяльності, підтверджені дипломами, грамотами, подяками, афішами та іншими документами;

– музичні твори та досягнення в сфері музичної педагогіки, культурно-просвітницької роботи і концертної діяльності, підтверджені документами (не менше 3-х примірників) у друкованому вигляді;

– копії паспорта (довідка про фактичне місце проживання) та ідентифікаційного номера претендента, або, якщо є колектив авторів, копії паспортів (довідки про фактичне місце проживання) та ідентифікаційних номерів кожного члена колективу, довідка за місцем праці.

 

«Міська літературна премія імені Олекси Бобикевича»

 

– клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора (колективу авторів);

– твори у друкованому вигляді (не менше 3-х примірників);

– копії паспорта (довідка про фактичне місце проживання) та ідентифікаційного номера претендента, або, якщо є колектив авторів, копії паспортів (довідки про фактичне місце проживання) та ідентифікаційних номерів кожного члена колективу, довідка за місцем праці.

 

«Міська художня премія імені Петра Обаля»

 

– клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора (колективу авторів);

– твори в оригіналі, фотографіях і в інших матеріалах;

– копії паспорта (довідка про фактичне місце проживання) та ідентифікаційного номера претендента, довідка за місцем праці.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту