Топ теми:

До уваги розповсюджувачів зовнішньої реклами!

14 Червня 14:23

Стрийська міська рада проводить моніторинг розміщення рекламних засобів на території м.Стрия.

Інформуємо, що засади рекламної діяльності в Україні, регулювання відносин, що виникають у процесі виробництва, розповсюдження та споживання реклами регламентовані: Законом України «Про рекламу», Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами, затвердженими Постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 року № 2067, а також Правилами розміщення рекламних засобів на території  Стрийської міської територіальної громади, що затверджені рішенням  виконавчого комітету від 04.08.2022 року №328.

Ст.16 Закону України «Про рекламу» визначено, що зовнішня реклама розміщується на підставі дозволів на розміщення зовнішньої реклами, які надаються робочим органом (управління містобудування та архітектури) згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради.

На території нашого міста є рекламні засоби, що встановлені без дозвільної документації (самовільно встановлені).

Звертаємося до власників самовільно встановлених рекламних засобів в найкоротший термін вжити заходів щодо оформлення дозвільної документації  чи провести демонтаж  зазначених рекламних засобів. Якщо цього не буде зроблено, самостійно встановлені рекламні засоби підлягатимуть примусовому демонтажу у встановленому порядку.

Окремо зазначаємо, що відповідно до ст.27 ЗУ «Про рекламу» особи, винні у порушенні законодавства про рекламу, несуть дисциплінарну, цивільно-правову, адміністративну та кримінальну відповідальність.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту