Топ теми:

Депутати та міський голова долучилися до ініціативи «Рожевий жовтень»

26 Жовтня 12:20

Міський голова Олег Канівець разом з депутатами Стрийської міської ради сьогодні, під час сесії, долучилися до Всесвітньої ініціативи боротьби з онкологією молочної залози «Рожевий жовтень».
Символ боротьби з цією недугою – рожева стрічка – обраний невипадково. Рожевий, як символ жіночності та колір дівчат, а стрічка – знак об’єднання, спільної боротьби. Статистика ВООЗ свідчить, що рак грудей є найбільш розповсюдженим видом раку у всьому світі. В Україні він теж серед лідерів жіночих онкологічних хвороб. А тому варто нагадати, що своєчасне виявлення і правильне лікування онкологічних захворювань молочної залози є надійною запорукою збереження здоров’я та життя.
📌Лікар онколог – мамолог приймає в Стрийській районній лікарні – кабінет 423, 9.00 -16.00, середа, четвер. Консультація БЕЗКОШТОВНА за наявністю ел. скерування. Детальна інформація та запис за телефоном 0502903195.
📌УЗД молочної залози та мамографічний скринінг можна зробити БЕЗКОШТОВНО у Стрийській жіночій консультації (вул.Коссака,9), за попереднім записом: 0503146382, 0322880563.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту