Топ теми:

Зрада відміняється

5 Квітня 12:07
Діяльність КНП «Стрийська міська стоматологічна поліклініка» уже давно викликала багато запитань. Впродовж 2021 року в медзакладі відбувалися комплексні перевірки щодо ефективності, використання енергоресурсів, коштів, виплати заробітної плати тощо. Було зафіксовано чимало порушень та недопрацювань.
Міська рада наполегливо просила керівництво поліклініки представити перспективний план розвитку закладу, адже стало очевидним, що установа занепадає. Того ж року з міського бюджету на утримання поліклініки було виділено понад 1 млн грн. З початком цього року стало зрозуміло, що шанс не використали.
Станом на 1 квітня 2022 року заборгованість по зарплаті та комунальним послугам становить понад пів мільйона гривень. Саме тому було прийнято рішення про ліквідацію цього закладу, як не ефективного та збиткового. Кабінет протезування працюватиме у будівлі до завершення юридичного процесу ліквідації.
Обслуговування пільгових категорій осіб з лікування та зубопротезування надає Стрийська ЦРЛ.
Будівля залишається комунальною і буде передана на баланс одному з місцевих медичних закладів Стрийської громади. Керівники ЗОЗ вже готують пропозиції по наданню медичних послуг.
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту