Топ теми:

Рішення виконавчого комітету Про затвердження результатів проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території міста Стрий

12 Червня 16:15

   Відповідно до ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст. 25  Закону України   «Про житлово-комунальні послуги», ст.26, 33 Закону України «Про управління відходами», постанови Кабінету Міністрів України   від 08.08.2023 № 835 «Про затвердження Правил надання послуги з управління побутовими відходами  та типових договорів про надання з управління побутовими відходами», постанови Кабінету Міністрів України   від 25.08.2023 № 918 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів»,  наказу Міністерства охорони здоров’я України від 17.03.2011 року №145 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил утримання територій населених місць», рішення виконавчого комітету Стрийської міської ради від 02.05.2024 № 205 «Про організацію та проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території міста Стрий» у зв’язку із  реформою управління відходами  та з метою впорядкування та належної організації діяльності у сфері управління побутовими відходами на території міста Стрия, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

  1. Затвердити Протокол №1 від 04.06.2024 року засідання конкурсної комісії з визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Стрийської міської територіальної громади (додається).
  2. Визначити ТОВ «Грінера Україна» суб’єктом господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території міста Стрий.
  1. Укласти договір між організатором конкурсу та суб’єктом господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території міста Стрий терміном на 12 місяців з дня його підписання.
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту